Page 1 of 1

Generic Port Settings

PostPosted: Tue Jul 08, 2008 5:15 am
by 2001dodgeneonrt
Last night I tried this software out with my MS2 hooked to a jimstim and everything worked great, except the generic port settings. When trying to define the generic port settings it throws an error stating that the settings are not there for this build. I am throwing this out off the top of my head right now but I will get the exact error tonight. Any ideas?

Re: Generic Port Settings

PostPosted: Tue Jul 08, 2008 12:27 pm
by jsmcortina
We need to see the exact error before we can comment.

James

Re: Generic Port Settings

PostPosted: Wed Jul 09, 2008 7:44 am
by 2001dodgeneonrt
I took some screen shots of the errors.
The following is the error I receive when loading my ini used in MT.
http://turbort.com/pics/misc/error1.JPG
Next is project properties. When creating the project I selected the ini rather than the ms2 default but it returns to default every time.
http://turbort.com/pics/misc/error2.JPG
Next is when trying to open the output port settings.
http://turbort.com/pics/misc/error3.JPG
I have also tried using the accell wizard, calibrate thermosister, calibrate afr, and trigger wizard.
http://turbort.com/pics/misc/error4.JPG
http://turbort.com/pics/misc/error5.JPG
http://turbort.com/pics/misc/error6.JPG
http://turbort.com/pics/misc/error7.JPG

Attached is my ini I am using. Thanks for the help.

Re: Generic Port Settings

PostPosted: Fri Jul 11, 2008 9:50 am
by LT401Vette
You have 2 types of errors there.
"The failed to subscribe to Outputchannel XXX" are caused by your dashboard. It appears you have a dashboard for a different firmware loaded. I have made this error a little more clear and dashboards are filtered to ones supported for your current config in the newer releases. If you are on .951 or newer, try right clicking and on the menu:
File --> Load Dashboard
The drop down will be filtered to supported dashboards.

Alternatively you can put the dash in designer mode and go through each of the gauges that have an invalid OutputChannel set and change it to the one that is valid for your firmware by right clicking on the gauge:
Properties --> OutputChannel
or
Predefined gaugesX --. What ever gauge you what it to be.


The other errors:
std_XXXXXX not found in current configuration

That is because those are dialogs that are not defined in the ini files, they are fixed dialogs that MegaTune has built in and they just aren't there yet in TSMS.
0.96 will be out tonight(hopefully) and includes warm_up enrich. Accesl enrichment will be in the next release.
Then we should be down to just the MSII WB, Temp Sensor and generic ports.

Once those missing dialogs are done, it will be moved to beta.

Re: Generic Port Settings

PostPosted: Sat Jul 12, 2008 7:37 pm
by 2001dodgeneonrt
Wonderful, thanks for the response!