Feature Request - Load Dialog change

For discussion of Phil Tobin's Tuner Studio software (Only about the tuning software itself, not about how to tune or firmware features)

Moderator: LT401Vette

Feature Request - Load Dialog change

Postby nd_mustang » Wed Jul 19, 2017 8:37 pm

I would like to be able to "Save Dialog" for, say, "Table 1" for fueling, and then "Load Dialog" and load the same numbers into "Table 3". Right now it won't do that.
nd_mustang
MS/Extra Newbie
 
Posts: 5
Joined: Wed Jul 19, 2017 8:33 pm

Re: Feature Request - Load Dialog change

Postby Matt Cramer » Thu Aug 10, 2017 7:42 am

This should work with the Table Export and Table Import buttons. If not, you may want to post this in the TunerStudio section of the forum as this is related to the tuning software and not the firmware.
Matt Cramer
Super MS/Extra'er
 
Posts: 13565
Joined: Thu Apr 16, 2009 8:08 pm

Re: Feature Request - Load Dialog change

Postby LT401Vette » Fri Aug 11, 2017 7:30 am

nd_mustang wrote:I would like to be able to "Save Dialog" for, say, "Table 1" for fueling, and then "Load Dialog" and load the same numbers into "Table 3". Right now it won't do that.

In every dialog there is a file menu.

That file menu has basically exactly what you are describing "Load Dialog Settings" and "Save Dialog Settings"
If you use that option to save, if save only the settings in that dialog to a .msqpart file.

The Load Dialog Settings lets you load either a .msqpart file or a full msq. If it is a full msq, it will still only load the settings in that dialog, all other settings in the msq will not be loaded.

There is more on this in the Help under "Single Dialog Save / Load"

Note: This feature is only in the registered version.
Phil Tobin
EFI Analytics, helping to simplify EFI
Next Generation tuning software.
Supporting all MegaSquirt versions and firmwares.
http://www.TunerStudio.com
http://www.efiAnalytics.com/MegaLogViewer/
Support the firmware running your engine:
http://www.msextra.com/doc/donations.html
User avatar
LT401Vette
Super MS/Extra'er
 
Posts: 10302
Joined: Sat Jul 16, 2005 8:07 am
Location: Moorseville, NC

Re: Feature Request - Load Dialog change

Postby KeithBoden » Fri Aug 25, 2017 9:51 pm

Rebin the destination table first if you want that to match. It is only 16 numbers and the tab key works nicely. Then:
1. Open Table 1
2. Select (highlight) all the cells
3. Ctrl-C
4. Open Table 3
5. Select the top left cell (may not even have to do that, I just do)
6. Ctrl-V
Camaro, Mark IV aluminum big block Chevy, 8.8l, Procharger F1-R @ 12psi, MS3Pro
KeithBoden
MS/Extra Newbie
 
Posts: 21
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:22 pm


Return to Tuner Studio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest