2003 suzuki hayabusa

General support questions and announcements for MS3. See also www.ms3efi.com for MS3 information

Moderators: jsmcortina, muythaibxr

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby squirel6025 » Thu Feb 23, 2012 11:58 pm

current tune msq
squirel6025
MS/Extra Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Dec 13, 2011 8:52 am

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby Matt Cramer » Fri Feb 24, 2012 6:51 am

Could you get a composite log? They're easier to read for a dual wheel setup, and I would like a look at the cam sensor.
Matt Cramer
Super MS/Extra'er
 
Posts: 8781
Joined: Thu Apr 16, 2009 8:08 pm

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby squirel6025 » Fri Feb 24, 2012 8:01 am

Im not using a cam sensor.

Crank sensor in waste spark/batch fire.
squirel6025
MS/Extra Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Dec 13, 2011 8:52 am

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby Matt Cramer » Fri Feb 24, 2012 11:37 am

Ok, for some reason I thought these had 8 tooth crank wheels, not 24-1. That log appears to be a non-signal; try adjusting the VR trim pots for more sensitivity.
Matt Cramer
Super MS/Extra'er
 
Posts: 8781
Joined: Thu Apr 16, 2009 8:08 pm

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby squirel6025 » Fri Feb 24, 2012 5:17 pm

We have a running bike again.

Shunt was reason bike died.

Me cranking on batt was reason bike wouldnt fire after shunt repair.

I use 2 LIFE batteries for this system and primary batt. wouldnt keep computer alive to allow it to run.

Thanks to Tony for the help.

I like my ms3 I just hope I can work out all the bugs before I hit the track. :yeah!:
squirel6025
MS/Extra Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Dec 13, 2011 8:52 am

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby squirel6025 » Thu Apr 19, 2012 8:05 pm

Have a up-date on this project.
Was able to eliminate crank sensor issues by adjusting the pots and adding 10k resistor inline.
Made it to the dyno and developed a fuel and ignition curve.
1.5 liter motor made 225hp n.a. and 355hp n2o.
Made it to the track and all worked well.
Ms3 n2o control software still needs fine tuning to work well on track. Only item that failed is the SD card
data stopped working.
Am happy w/ my Megasquirt. :D
squirel6025
MS/Extra Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Dec 13, 2011 8:52 am

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby squirel6025 » Wed Aug 01, 2012 9:59 pm

Hey guys I have a weird problem with my MS3 , When I install the sd card, ECU starts injecting fuel without the motor cranking or running. Remove the sd card and system works normal. All other systems appear to be behaving. Thanks for your help. Eric
squirel6025
MS/Extra Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Dec 13, 2011 8:52 am

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby squirel6025 » Wed Aug 08, 2012 8:19 am

Figured it out. I had software configured incorrectly. :o
Now all is well. :yeah!:
squirel6025
MS/Extra Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Dec 13, 2011 8:52 am

Re: 2003 suzuki hayabusa

Postby HidRo » Wed Aug 08, 2012 8:23 am

355hp on a busa, is probably scary, right? :D
Image
Golf II + 1.8T 20V + MSII V3.0 http://eight620vt.tk/
HidRo
Super MS/Extra'er
 
Posts: 1082
Joined: Mon Dec 28, 2009 4:56 pm
Location: Portugal

Previous

Return to MS3 General Support

Who is online

Users browsing this forum: stevevp and 2 guests