Running a Hella SSR H41773001

General support questions and announcements for MS3. See also MS3 manuals.

Moderators: jsmcortina, muythaibxr

Running a Hella SSR H41773001

Postby vw_chuck » Fri Dec 29, 2017 12:43 pm

Guys trying to get this Hella SSR working for fuel pump control. No matter how I hook it up it runs the pump. I apply the MS3X control signal and ground on the on the control pins and it stays running. I also tried the MS3X signal and positve on the control pins and it still just keeps the pump running. The pump stays on all the time no matter what. Any thoughts anyone else run into these issues?
Thanks
Last edited by vw_chuck on Wed Jan 03, 2018 1:27 pm, edited 1 time in total.
vw_chuck
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 178
Joined: Wed Dec 11, 2013 1:16 pm

Re: Running a Hella H41773001

Postby elutionsdesign » Sat Dec 30, 2017 8:23 am

Graduate of EFI University.

I build, repair, install and tune Megasquirt systems in North Dakota and beyond!
elutionsdesign
Super MS/Extra'er
 
Posts: 1030
Joined: Mon Sep 05, 2011 1:20 pm

Re: Running a Hella H41773001

Postby billr » Sat Dec 30, 2017 9:13 am

Post a sketch of the circuit. That will avoid a lot of questions.
billr
Super MS/Extra'er
 
Posts: 5014
Joined: Sun May 15, 2011 11:41 am
Location: Walnut Creek, Calif. USA

Re: Running a Hella H41773001

Postby vw_chuck » Wed Jan 03, 2018 9:22 am

I tried everyway possible to hook it up. Just sent it back and got a Dorman 902-310 and it works perfect plus it handles 40 amps.
vw_chuck
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 178
Joined: Wed Dec 11, 2013 1:16 pm


Return to MS3 General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest