shadowdash questions

For discussion of other tuning and logging softwares

Moderators: jsmcortina, muythaibxr

shadowdash questions

Postby nzgrub » Fri Jul 14, 2017 1:47 pm

have been working on some dashboards to go onto my nexus 7 android tablet using shadowdash. I have a couple of questions...
1/ first dash is like the green led one that comes as standard with shadowdash, on tunerstudio I set max rpm to 6500, have checked the .dash file once uploaded to tablet and looks set to 6500, when dash loads max rpm is at 100rpm, the needle spins wildly all over the place, I can change it in shadowdash to 6500 and it works fine until I restart shadowdash and it reverts to 100. How do i fix this?
2/ second dash I have designed and uploaded as shadowdash_2_landscape.dash but in shadowdash the old dash still shows. Is there a way in shadowdash to see what file it is actually reading for the dashboard.
nzgrub
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 46
Joined: Sat Nov 09, 2013 11:40 am
Location: Kaeo, New Zealand

Re: shadowdash questions

Postby LT401Vette » Sat Jul 15, 2017 4:58 am

What version Shadow Dash?

It sounds like you may be using a TS 3.0 dash with Shadow Dash 1.3x?
Phil Tobin
EFI Analytics, helping to simplify EFI
Next Generation tuning software.
Supporting all MegaSquirt versions and firmwares.
http://www.TunerStudio.com
http://www.efiAnalytics.com/MegaLogViewer/
Support the firmware running your engine:
http://www.msextra.com/doc/donations.html
User avatar
LT401Vette
Super MS/Extra'er
 
Posts: 10409
Joined: Sat Jul 16, 2005 8:07 am
Location: Moorseville, NC

Re: shadowdash questions

Postby nzgrub » Sat Jul 15, 2017 11:36 pm

version 1.001
there does not seem to be an option to update,
If I uninstall and reinstall will I need to have my registration details again? Was a long time ago will have to see if I can find them.
nzgrub
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 46
Joined: Sat Nov 09, 2013 11:40 am
Location: Kaeo, New Zealand

Re: shadowdash questions

Postby nzgrub » Sun Jul 16, 2017 1:01 am

Did the update to the latest version.
The first dash is loading correctly now.
My new dash design still does not show up, I have tried it as /Shadow Dash MS/MS2_Extra/dashboard/dashboard_1_landscape.dash and dashboard_2_landscape.dash but it still makes no difference to what shows in shadowdash.

the .dash file is 1317kb is that a problem, if so how do I make it smaller?
was going to upload it here but is to big for this site so heres a link.
https://drive.google.com/file/d/0B0Y480 ... sp=sharing
nzgrub
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 46
Joined: Sat Nov 09, 2013 11:40 am
Location: Kaeo, New Zealand

Re: shadowdash questions

Postby Brian H EFI » Mon Jul 31, 2017 2:07 pm

I just tried loading the dashboard using Shadow Dash version 1.5.02 and I am getting an error in the debug log when Shadow Dash tries to load the file. We will have to look into what is causing the issue however our head developer is currently out of town right now. When he returns I will bring this up to him and see what we can find.
User avatar
Brian H EFI
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 101
Joined: Tue Jul 09, 2013 1:01 pm


Return to Other tuning /logging software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest