Change Vehicle speed from MPH in KPH

Use and development of MSDroid tuning software on Android

Moderators: jsmcortina, muythaibxr

Change Vehicle speed from MPH in KPH

Postby PierreL » Sun Jun 18, 2017 11:03 pm

Hi,
I am using Shadow Dash 1.5.02
I did change the "vehicle speed units" from MPH to KPH in the prrferences.
But on the various dashboards, the speed is still displaying MPH values.
What did i wrong ? Did i miss something ?
Many thanks,
Pierre
PierreL
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 200
Joined: Sun May 08, 2011 9:49 pm

Re: Change Vehicle speed from MPH in KPH

Postby martroy » Thu Nov 09, 2017 3:57 am

No one?
martroy
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 41
Joined: Thu Jul 13, 2017 6:31 pm

Re: Change Vehicle speed from MPH in KPH

Postby LAV1000 » Thu Nov 09, 2017 8:37 am

Over here the speed limits are also in Kph.
Used the Mph in logging and didn't bother the Kph settings.

But it seems you also have change the gauge to Kph.
Tap and hold the speed gauge: Change Speed gauge > Gps Gauges > Speed-gpsSpeedKPHGauge

I don't know if it works didn't make a testdrive.
LAV1000
Super MS/Extra'er
 
Posts: 1045
Joined: Sat Dec 17, 2011 10:18 am
Location: Netherlands


Return to MSDroid

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest