LC1 meter and megatune

Questions specific to Megatune. (Only about the tuning software, not about MS1/MS2 code or code features)
Note that Megatune is now obsolete.

LC1 meter and megatune

Postby Juliemac » Sun Aug 17, 2008 10:59 am

The readings seem opposite of each other, that when one reads lean, the other reads rich.
I set up the LC1 meter according to the specs sheet, MS seems to run the car well enough, but its not in synch.
Any ideas guys?
1981 VW Scirocco w 2L 16v
Juliemac
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 117
Joined: Fri Jan 13, 2006 5:29 pm
Location: Up State NY

Re: LC1 meter and megatune

Postby LT401Vette » Wed Aug 20, 2008 11:37 pm

MS1 or MS2?
Phil Tobin
EFI Analytics, helping to simplify EFI
Next Generation tuning software.
Supporting all MegaSquirt versions and firmwares.
http://www.TunerStudio.com
http://www.efiAnalytics.com/MegaLogViewer/
Support the firmware running your engine:
http://www.msextra.com/doc/donations.html
User avatar
LT401Vette
Super MS/Extra'er
 
Posts: 7775
Joined: Sat Jul 16, 2005 8:07 am
Location: Charlotte, NC

Re: LC1 meter and megatune

Postby vinister » Wed Aug 20, 2008 11:48 pm

There are 3 places you have to setup the LC1

- in the LM programmer
- In the configurator for the project you are using
- In the megatune calibration tool in the 'tools' menu (only if you're using MS2)

scirocco ;)
vinister
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 158
Joined: Sat Jul 19, 2008 11:04 pm


Return to Megatune

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests