1.19 question

For discussion of Phil Tobin's Tuner Studio software (Only about the tuning software itself, not about how to tune or firmware features)

Moderator: LT401Vette

1.19 question

Postby turbo conversion » Wed Dec 28, 2011 6:38 pm

Is TS 1.04 required to run 1.19 or can you run 1.19 without 1.04 installed? Thanks, David
turbo conversion
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 368
Joined: Thu Aug 19, 2010 6:22 pm

Re: 1.19 question

Postby 93white3400z » Wed Dec 28, 2011 6:39 pm

It's not required.
MSDroid (Android App) for MegaSquirt available for free!
Image

Like MSDroid on Facebook
-----------------------------------------
1993 Chevrolet Cavalier Z24
3400 Turbocharged Intercooled
MS3 v3.57+MS3X
93white3400z
Master MS/Extra'er
 
Posts: 653
Joined: Mon Aug 25, 2008 11:37 pm
Location: Montreal, Quebec

Re: 1.19 question

Postby jsmcortina » Wed Dec 28, 2011 6:39 pm

Agreed, they are independent.

For reference, all MS2/Extra and MS2/Extra variants work on 1.004
MS3 1.0 versions work on 1.004
MS3 1.1 alpha test versions only require 1.19 (or the latest beta)

James
I can supply, repair or upgrade Megasquirts in UK.

My Success story: viewtopic.php?f=104&t=34277
MSEXTRA documentation at: http://www.msextra.com/doc/index.html
jsmcortina
Site Admin
 
Posts: 27755
Joined: Mon May 03, 2004 1:34 am
Location: Birmingham, UK

Re: 1.19 question

Postby turbo conversion » Wed Dec 28, 2011 6:44 pm

Thanks for the quick response guys. Thought this could be some of my problem. Still going with the new computer solution.
David
turbo conversion
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 368
Joined: Thu Aug 19, 2010 6:22 pm

Re: 1.19 question

Postby jsmcortina » Wed Dec 28, 2011 6:46 pm

What problem?
I can supply, repair or upgrade Megasquirts in UK.

My Success story: viewtopic.php?f=104&t=34277
MSEXTRA documentation at: http://www.msextra.com/doc/index.html
jsmcortina
Site Admin
 
Posts: 27755
Joined: Mon May 03, 2004 1:34 am
Location: Birmingham, UK

Re: 1.19 question

Postby turbo conversion » Wed Dec 28, 2011 6:52 pm

The issue with fan and iac settings disapearingafter loading 3.2.1 and TS1.19 David
turbo conversion
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 368
Joined: Thu Aug 19, 2010 6:22 pm

Re: 1.19 question

Postby jsmcortina » Wed Dec 28, 2011 7:02 pm

turbo conversion wrote:The issue with fan and iac settings disapearingafter loading 3.2.1 and TS1.19 David

I'd say those are unrelated to TS or your tuning computer. They are a settings problem.

James
I can supply, repair or upgrade Megasquirts in UK.

My Success story: viewtopic.php?f=104&t=34277
MSEXTRA documentation at: http://www.msextra.com/doc/index.html
jsmcortina
Site Admin
 
Posts: 27755
Joined: Mon May 03, 2004 1:34 am
Location: Birmingham, UK

Re: 1.19 question

Postby turbo conversion » Thu Dec 29, 2011 6:43 pm

Hi James, I had the day off so I talked with Matt at DIY. I sent him my msq and all I needed to do was disable fidle. In my post I did not say I am using PWM Closed Loop so fidle was set up as on-off. Thanks for your response, David
turbo conversion
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 368
Joined: Thu Aug 19, 2010 6:22 pm


Return to Tuner Studio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests