Do I need to use Injector Bank2 in TS

For discussion of Phil Tobin's Tuner Studio software (Only about the tuning software itself, not about how to tune or firmware features)

Moderator: LT401Vette

Do I need to use Injector Bank2 in TS

Postby aut0m4tic1 » Mon Feb 13, 2012 10:42 pm

I just built a DIYPNP for my turbo 93 accord f22a6. In the setup page for the honda http://www.diyautotune.com/diypnp/apps/n76/usdm-honda-civic-9295-d16z6-mt.html it has me hook up inj1 and inj2 to the ecu connector. Does this mean I need to use Bank2 under injector characteristics?
Thanks in advance for any help
Cory
aut0m4tic1
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 198
Joined: Mon Feb 06, 2012 12:32 pm
Location: Layton, Utah

Re: Do I need to use Injector Bank2 in TS

Postby jsmcortina » Tue Feb 14, 2012 5:05 am

Only if you have a different type of injector connected to bank 2.
That's why it is called "Different bank 2 setting"

James
I can supply, repair or upgrade Megasquirts in UK.

My Success story: viewtopic.php?f=104&t=34277
MSEXTRA documentation at: http://www.msextra.com/doc/index.html
jsmcortina
Site Admin
 
Posts: 27758
Joined: Mon May 03, 2004 1:34 am
Location: Birmingham, UK

Re: Do I need to use Injector Bank2 in TS

Postby aut0m4tic1 » Tue Feb 14, 2012 11:36 am

James:
Thanks for the quick reply. New to megasquirt here and just wanted to make sure. I hope to do a writeup on my accord when Im done so others dont have to do all the same work Ive had to.
Thanks again
Cory.
aut0m4tic1
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 198
Joined: Mon Feb 06, 2012 12:32 pm
Location: Layton, Utah

Re: Do I need to use Injector Bank2 in TS

Postby M30guy » Tue Feb 28, 2012 3:22 am

What would this be used for?
Win7. Ms2-3.2.4 v3.0 .
Turbo BMW m30b35.
M30guy
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 309
Joined: Fri Jul 10, 2009 2:43 pm
Location: West coast USA.

Re: Do I need to use Injector Bank2 in TS

Postby jsmcortina » Tue Feb 28, 2012 3:26 am

As I wrote here.
jsmcortina wrote:Only if you have a different type of injector connected to bank 2.
That's why it is called "Different bank 2 setting"

James
I can supply, repair or upgrade Megasquirts in UK.

My Success story: viewtopic.php?f=104&t=34277
MSEXTRA documentation at: http://www.msextra.com/doc/index.html
jsmcortina
Site Admin
 
Posts: 27758
Joined: Mon May 03, 2004 1:34 am
Location: Birmingham, UK

Re: Do I need to use Injector Bank2 in TS

Postby M30guy » Tue Feb 28, 2012 4:26 pm

So on a 6cyl
3 injectors are 42# and the other 3 could be 60#?

Just curious who would use something like that or what it's for.
Win7. Ms2-3.2.4 v3.0 .
Turbo BMW m30b35.
M30guy
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 309
Joined: Fri Jul 10, 2009 2:43 pm
Location: West coast USA.

Re: Do I need to use Injector Bank2 in TS

Postby dontz125 » Tue Feb 28, 2012 4:41 pm

A setup like this would be used in a staged injection arrangement; the smaller injectors would usually be the "low-speed" set, with the larger set adding in somewhere closer to WFO.
dontz125
Super MS/Extra'er
 
Posts: 1896
Joined: Mon May 11, 2009 7:14 pm
Location: Scarborough, ON


Return to Tuner Studio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest