WUE stays green never goes to off

General support questions and announcements for MS3. See also www.ms3efi.com for MS3 information

Moderators: jsmcortina, muythaibxr

WUE stays green never goes to off

Postby bullethole » Wed May 09, 2012 5:17 am

The WUE status indicator is not going to off at all on my tune. The status indicator stays green, and says WUE (never OFF). Is there any way to disable WUE completely. Temp indicates 180 as does the temp gage in the car.
bullethole
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 126
Joined: Tue Jun 01, 2010 9:41 am

Re: WUE stays green never goes to off

Postby Matt Cramer » Wed May 09, 2012 5:41 am

Data log and MSQ please.
Matt Cramer
Super MS/Extra'er
 
Posts: 8976
Joined: Thu Apr 16, 2009 8:08 pm

Re: WUE stays green never goes to off

Postby HidRo » Wed May 09, 2012 5:47 am

If you have anything other then 100 (lower or higher) the WUE will not shut off.
The last cells for the operating temp will have to be 100.
But like Matt said, post them up!
Image
Golf II + 1.8T 20V + MSII V3.0 http://eight620vt.tk/
HidRo
Super MS/Extra'er
 
Posts: 1085
Joined: Mon Dec 28, 2009 4:56 pm
Location: Portugal

Re: WUE stays green never goes to off

Postby bullethole » Wed May 09, 2012 5:52 pm

yep.. that was the problem.. did not have the last cell at 100
bullethole
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 126
Joined: Tue Jun 01, 2010 9:41 am

Re: WUE stays green never goes to off

Postby SirSpectre » Thu May 10, 2012 8:09 pm

ARG I had the same issue. last cell at 101 :x
SirSpectre
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 35
Joined: Fri Sep 23, 2011 9:27 am
Location: Milwaukee, WI


Return to MS3 General Support

Who is online

Users browsing this forum: andrew_mx83, sedd and 9 guests