MLV bug: MLV shows 3 decimals after log-marker

Questions specific to Megalogviewer

Moderator: LT401Vette

MLV bug: MLV shows 3 decimals after log-marker

Postby BigBlockMopar » Sun Oct 15, 2017 2:05 pm

(MLV 4.2.02)

Noticed a bug in MLV that it will start showing values with 3 decimal digits (x.000), instead of 1 (x.0), when there's a marker present in the log-file.
Before the marker, values are shown with 1 decimal.
After the marker, values are suddenly shown with 3 decimals.

Going back in the log to 'before the marker', MLV still keeps showing 3 decimals on all values.
Attachments
screenpic1.jpg
screenpic1.jpg (17.34 KiB) Viewed 100 times
screenpic2.jpg
screenpic2.jpg (17.02 KiB) Viewed 100 times
Daily driver: 1973 Dodge Dart - 318ci engine / MS3x - ignition only. A518-OD transmission / 3.55 gears
-+-+-+-+-
Website: https://www.bigblockmopar.nl/
YouTube Channel: https://www.youtube.com/c/BigBlockMopar
User avatar
BigBlockMopar
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 181
Joined: Sat Dec 31, 2011 6:10 am
Location: Netherlands

Re: MLV bug: MLV shows 3 decimals after log-marker

Postby LT401Vette » Sun Oct 15, 2017 2:53 pm

Can you post the log you are seeing this with?
Phil Tobin
EFI Analytics, helping to simplify EFI
Next Generation tuning software.
Supporting all MegaSquirt versions and firmwares.
http://www.TunerStudio.com
http://www.efiAnalytics.com/MegaLogViewer/
Support the firmware running your engine:
http://www.msextra.com/doc/donations.html
User avatar
LT401Vette
Super MS/Extra'er
 
Posts: 10409
Joined: Sat Jul 16, 2005 8:07 am
Location: Moorseville, NC

Re: MLV bug: MLV shows 3 decimals after log-marker

Postby BigBlockMopar » Sun Oct 15, 2017 3:06 pm

Ok, noticed a different behaviour too;

- in the first log (2017-10-14_18.40.36), only Spark advance and RPM values get 3 decimals after the marker.
The other values kPa, CLT and BattV for instance stay correct at 1 decimal.

In the other log, all values get 3 decimals after the marker (at least, the yellow line in the log, is when I cycled the ignition key off and on, for when I got in/out of the car).
Attachments
2017-10-14_18.40.36.msl.zip
(174.91 KiB) Downloaded 2 times
2017-10-15_19.13.22.msl.zip
(244.44 KiB) Downloaded 2 times
Daily driver: 1973 Dodge Dart - 318ci engine / MS3x - ignition only. A518-OD transmission / 3.55 gears
-+-+-+-+-
Website: https://www.bigblockmopar.nl/
YouTube Channel: https://www.youtube.com/c/BigBlockMopar
User avatar
BigBlockMopar
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 181
Joined: Sat Dec 31, 2011 6:10 am
Location: Netherlands

Re: MLV bug: MLV shows 3 decimals after log-marker

Postby BigBlockMopar » Sun Oct 15, 2017 5:30 pm

I think I've narrowed it down to "Time Gap: Calculated Record".
In a log, once you scroll across that area, the 3 decimals appear and don't go away anymore in any other part of the log.
Daily driver: 1973 Dodge Dart - 318ci engine / MS3x - ignition only. A518-OD transmission / 3.55 gears
-+-+-+-+-
Website: https://www.bigblockmopar.nl/
YouTube Channel: https://www.youtube.com/c/BigBlockMopar
User avatar
BigBlockMopar
Experienced MS/Extra'er
 
Posts: 181
Joined: Sat Dec 31, 2011 6:10 am
Location: Netherlands


Return to Megalogviewer

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest