Back arrow goes too far back

For discussion of Phil Tobin's Tuner Studio software (Only about the tuning software itself, not about how to tune or firmware features)

Moderator: LT401Vette

Back arrow goes too far back

Postby Vauxi » Fri Apr 14, 2017 4:25 am

Hello. Recently found out that at least when going back as restoring previous values to the Timing table in seamese sequential injection. It goes back to the previous map what was the initial map but back button doesn't gray out then. When pressed It alters something other values somewhere and ts notifies me about power cycle. I had naturally to enable use table from seamese settings and power cycle after that and I think that is what ts changes.

Latest ts and latest stable ms2 code in microsquirt module.
Attachments
sequential.msq
(119.18 KiB) Downloaded 13 times
Vauxi
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 48
Joined: Sun Feb 19, 2017 9:06 am

Re: Back arrow goes too far back

Postby LT401Vette » Fri Apr 14, 2017 6:12 am

Restore points are simply automatically saved msq's, so if you load a restore point, it will load whatever is in that msq.

It sounds like you believe there is something set in that saved msq that shouldn't be?
Phil Tobin
EFI Analytics, helping to simplify EFI
Next Generation tuning software.
Supporting all MegaSquirt versions and firmwares.
http://www.TunerStudio.com
http://www.efiAnalytics.com/MegaLogViewer/
Support the firmware running your engine:
http://www.msextra.com/doc/donations.html
User avatar
LT401Vette
Super MS/Extra'er
 
Posts: 10389
Joined: Sat Jul 16, 2005 8:07 am
Location: Moorseville, NC

Re: Back arrow goes too far back

Postby Vauxi » Fri Apr 14, 2017 6:45 am

I might have been unclear about this. Let me try again :D It goes like this: Power on - open ts - connect to ms - change injection timing from fixed values to use table in Engine and sequential settings - burn - power cycle as requested. Then when I open timing map (It doesnt matter which of them three) back and fort arrow buttons on the window are greyed out as they should. After changing map values to anything, back arrow shows up normally. After I press back it reverts values back to what they was what is normal. BUT this time back doesn't grey out and if I press it, it do change use table setting back to the fixed values in background. This is not what it supposed to do ?
Vauxi
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 48
Joined: Sun Feb 19, 2017 9:06 am

Re: Back arrow goes too far back

Postby LT401Vette » Mon Apr 17, 2017 7:54 am

Ok, I think I get what you are saying now.

The undo and redo buttons are global.
In other words, if you make a change in one dialog, then open another dialog make changes, then click the undo button, the 1st undo will revert the change in that dialog, if you continue to click undo you will start undoing things that were done previously in other dialogs.

This is how the TS undo redo has been since the beginning, but is somewhat counter intuitive and on the list for a bit revamping.
Phil Tobin
EFI Analytics, helping to simplify EFI
Next Generation tuning software.
Supporting all MegaSquirt versions and firmwares.
http://www.TunerStudio.com
http://www.efiAnalytics.com/MegaLogViewer/
Support the firmware running your engine:
http://www.msextra.com/doc/donations.html
User avatar
LT401Vette
Super MS/Extra'er
 
Posts: 10389
Joined: Sat Jul 16, 2005 8:07 am
Location: Moorseville, NC

Re: Back arrow goes too far back

Postby Vauxi » Thu Apr 20, 2017 12:16 pm

Oh I see. It is truely a bit wrong.
Vauxi
Helpful MS/Extra'er
 
Posts: 48
Joined: Sun Feb 19, 2017 9:06 am


Return to Tuner Studio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest